Priser inkl. moms

100% naturlig hudvård

Ecoista grundades i september 2007 med syfte att i harmoni med både natur och olika kulturer över hela världen kunna erbjuda det bästa inom hudvård och spa för privatpersoner och företag.

Alla Ecoistas samarbetspartners vill öka vår planets välbefinnande, de har en strikt miljöpolicy och en sund etik för sina medarbetare samt en brinnande passion för en ren och sund livsstil.

Vi har sedan starten framgångsrikt lanserat och marknadsfört flera idag mycket uppskattade ekologiska hudvårdsprodukter på den Skandinaviska marknaden och fler nyheter kommer till Sverige under året!

Verksamheten går nu in i ett nytt spännande skede och vi expanderar och öppnar showroom på Grev Turegatan 57 i Stockholm.

Ecoista satsar på hög kvalitet och service, vår filosofi är att göra den urbaniska livsstilen tillgänglig för alla! 

Som privatperson finner du sortimentet i i webbshoppen, hos våra återförsäljare, eller genom att skicka ett mail med din beställning till info@ecoista.se så hjälper vi dig. Vill du ha mer information, bli återförsäljare eller saknar du något i Ecoistas sortiment - maila info@ecoista.se
Erbjudanden
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Pomegranate & Aloe Vera Body Silk
Pomegranate & Aloe Vera Body Silk
230 kr
Honey & Hemp Body Silk
Honey & Hemp Body Silk
230 kr
Grapefruit & Seaweed Body Silk
Grapefruit & Seaweed Body Silk
320 kr