Priser inkl. moms

VARUMÄRKEN

Noble Isle grundades i maj 2011 av fyra kollegor inom Kosmetiskbranschen - tillsammans har de över 25 års erfarenhet inom framtagande av nya exklusiva badprodukter.
Noble Isle är ett modernt brittisk varumärke som hämtar inspiration från brittisk kultur, dess natur och människor.

Alla produkter framställs i UK med hållbarhet i fokus, genom projekt med biodlare i Skottland, jordbrukare på Irland, frukt&örtträdgårdar i England, skotska destillerier och mycket, mycket mer! 
Noble Isle erbjuder enastående, naturliga, högpresterande, väldoftande, lyxiga produkter som ger en totalt själslig upplevelse.

Apple & Bears är ett nytt märke från UK grundat av Kay och Dean Butt. Naturliga och ekologiska produkter för dusch och bad i stilren design. Alla produkter produceras i UK och är Ecocert certifierade med 99 % naturliga ingredienser. Kay och Dean vill med sina produkter skapa etisk hållbarhet och ge något tillbaka till framtidens cancerforskning, 5% av varje såld produkt går därför till bröstcancerforskningen.

King of Cottons kvalitet har uppmärksammats både av hotellägare och hotellgäster och numera återfinns deras produkter på de allra exklusivaste hotellkedjorna över hela världen.

King of Cotton tar steget in i Skandinavien genom att inleda ett långsiktigt samarbete med Ecoista, produkterna kommer att finnas i Ecoistas helt nya Showroom på Grev Turegatan 57 och hos utvalda återförsäljare och hotell!  

King of Cotton strävar alltid mot hållbarhet och är ISO9001certifierade.

Alla produkter tillverkas i Turkiet och Portugal enligt Oeko-Tex standard 100 och i sortiment ingår flera fairtradecertifierade och ekologiska produkter till oslagbara priser.

Erbjudanden
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Pomegranate & Aloe Vera Body Silk
Pomegranate & Aloe Vera Body Silk
230 kr
Honey & Hemp Body Silk
Honey & Hemp Body Silk
230 kr
Grapefruit & Seaweed Body Silk
Grapefruit & Seaweed Body Silk
320 kr